miercuri, 23 iunie 2010

Super Automobilul asteapta sa fie supus experimentelor

Buna,

In sfarsit am achizitionat automobilul mult dorit.

Aduc multumiri baietilor care au pus umarul ca in cautarea si treansportarea masinei. Asi dori sa-i mentionez, acestia sunt Andrei Ribac, Stepan Balaban . Iliea Gutu.

Automobilul este de acelasi model, chiar si culoare cu cel din antetul Blogului (apropo, poza din antetul blogului este foto a automobilului lui Putin)

Am avut un mare noroc cu vinzatorul automobilului, el s-a dovedit a fi chiar Gheorghe Medinschi, un absolvent al facultatii Electrofizica, prezent CIM, si a predat lectii la catedra de fizica UTM. Lumea e mica.

Pe linga Automobil el ne-a oferit si mai multe piese de schimb, mai mult chiar, el era pasionat de acest automobil si chiar a experimentat nitel cu el. Sistemul de aprindere a motorului este realizat de el personal. Motorul porneste din prima si are un suntet de o placere sal asculti.

Mai mult de atit, el ne-a oferit si literatura colectata de el, trei carti care descriu structura, functionalitatea, si reparatia automobilului ZAZ 968A, si chiar s-a oferit in calitate de consultant pe proiect.

Deci , avem deacum automobilul, si cred ca putem incepe lucrul indata cu inceputul practicii.

Baietii mentionati mai sus, ii vor ajusta sistemul de frina si ambreaj, si in curind il veti putea vedea linga facultate in toata frumusetea lui.
Din pacate automobilul nu are acumulator, care unul nou ne va costa cit jumatate de automobil, in caz de cineva are unul utilizat si nu are nevoie de el pe parcursul practicii, il poate oferi. echipa participanta la proiect ii va fi recunoscatoare pt acest serviciu.

Deci, ca concluzie, primul pas e facut.

Sa dorim succes proiectului!!!

Un comentariu:

Bun venit in lumea Automotive


Proiectul este transferat pe adresa : http://mcu-labs.blogspot.com

Aceasta pagina monitorizeaza activitatile proiectului Automotive Engineering.
Ideea proiectului consta in dotarea automobilului cu sisteme electronice, programe proiectate de catre participantii la proiect.
Proiectul ca obiectiv principal acumularea experientei practice in domeniul sistemelor cu microcontroller